Oxygen Wellness 3

2010. December 13.

Átadásra került az irodánk által tervezett Oxygen Wellness Központ harmadik épületkomplexuma. Az Oxygen Naphegy az I. kerületben a Czakó utca 2-4. szám alatt található.
Idézet a Központ honlapjáról:
?Már a tervezés első pillanatától meghatározó volt, hogy a fitnesz, wellness és egészség területén a legteljesebb, legkorszerűbb és méreteiben is legimpozánsabb komplexumok valósuljanak meg. A tökéletességre törekedtünk és törekszünk, ez vezérelt bennünket az Oxygen Naphegy létrehozása során is. Az impozáns, környezetbe illeszkedő épületből lenyűgöző kilátás nyílik Budapest nevezetességeire (Duna, Vár, Citadella, Erzsébet-híd, Tabán) a mesterien átgondolt, precíz tervezésnek köszönhetően. A Központ bővelkedik izgalmas építészeti megoldásokban (mesterséges tó, vízesések, üvegpadlók, tetőterasz, panoráma szaunák) és a berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet az eddigieket is felülmúló, végtelen elegancia jellemzi.?

Nívódíj

2010. April 14.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és az Építéstudományi Egyesület által alapított ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ-at 2009-ben 10. alkalommal adták át. A tervezőirodánk által tervezett épületek közül, ez alkalommal kettő kapott díjat a következő kategóriákban:

  • irodaépület – Philip Morris irodaház (Fót, East Gate Businnes Park)
  • kereskedelmi létesítmény – Agria Park Bevásárló és Szórakoztató Központ

Corvinus Egyetem

2009. May 1.

Corvinus Egyetem és Studium Irodaház új Közraktár utcai épülete elnyerte a 2008 évi Építőipari Nívódíjat a középület kategóriában. A Díjat hirdető bronzkeretes réztábla ünnepélyes felavatására 2009. április 17.-én került sor. Avató beszédet mondott Somogyi László ny. építésügyi miniszter, a Bíráló Bizottság elnöke és Noah M. Steinberg a WING Zrt elnök-vezérigazgatója.

Tervezők:

  • Konstruma Mérnöki Iroda Kft.
  • A&D Stúdió Kft.
  • Aspectus Architect Zrt.